Jumaat

Award Buat Peminat Lirik


Award ni saya berikan kepada pengikut blog ini
dan peminat blog yang sudi singgah sini,
diharap sudi mengambilnya, sila tinggal link
anda di dalam ruangan komen supaya senang saya nak letakkan
link peminat lirik kat sini : Usop Mia Liana Mat Din Tiefazatie Leyli Lily Princess Mimi Nur Hawa Seri dan Semua Follower/Peminat Lirik

21 ulasan:

suka_haha berkata...

wah!! nak jadi org first komen hehe.. cantik hehehe

Mia Liana berkata...

uikkkk tq...

Mia Liana berkata...

dah siap buat entri khas untuk usop

http://mialianas.blogspot.com/2010/05/award-dari-usop.html

tiefazatie berkata...

wah!!nice2!!tq!

Usop berkata...

Terima kasih semua, sekadar tanda ucapan terima kasih kepada semua peminat lirik lagu melayu

tiefazatie berkata...

hye en.usop..special n3 4 u..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/05/award-from-enusop.html

❤ princess ❤ berkata...

nt princess amik awrd neh~ pas abis xm.. mehehehe~

leyli lily berkata...

thnx~
luv it..
wink2..

Usop berkata...

Terima kasih kepada pemberi komen dan peminat lirik semua

mimi berkata...

tak pandai nk letak link.....nah link link link darling...huhuhuhu

cantik la usop....award tu..serius nie...
usop buat sendiri ek...
hehehe

░♥si lampu neon♥░ berkata...

hye ;)

Usop berkata...

yup buat sendiri mimi..
thank yer bagi komen

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

heheh..cam segan nak letak...tapi letak je lah...
http://cahayawanita.blgospot.com

Usop berkata...

ok terima kasih yer, nanti jgn lupa ambik award

anastasyea berkata...

award yg menarik =)

Usop berkata...

terima kasih yer, award tu untuk peminat lirik, kalau minat ambik ler yer

azie berkata...

Wow cun abes heheh

Seri Bahasa berkata...

boleh join sekaki ke...

Usop berkata...

terima kasih, boleh, kepada semua followers dan peminat lirik boleh ambik award ni ok

QueenImah berkata...

wah sekali datang dapat award la..
hehehe
td..
http://queenimah.blogspot.com

Usop berkata...

terima kasih singgah, ambik ler award tu yer

Related Posts with Thumbnails