Rabu

Tanpa – Sixth Sense

Resah yang ku ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti
Meski pagi itu indah
Tapi akan sunyi tanpa mu
Menemani aku sepi

Tanpa cinta mu aku resah
Tanpa kasih mu aku hampa
Tanpa diri mu aku mati
Ooooo ooooo

Tanpa cinta mu aku resah
Tanpa kasih mu aku hampa
Tanpa diri mu aku mati

Ini benar-benar ku rasakan
Dalam benuk hati ku tanpa mu
Aku tak mengerti
Takut aku jauh dari dirimu
Dan kau tinggalkan aku sendiri
Tanpa mu ku mati
Ooooo ooooo

Resah yang ku ubah dalam kata
Melukiskan kesunyian
Tanpa engkau aku tak mengerti

Tanpa cinta mu aku resah
Tanpa kasih mu aku hampa
Tanpa diri mu aku mati
Ooooo ooooo

Tanpa cinta mu aku resah
Tanpa kasih mu aku hampa
Tanpa diri mu aku mati
Ooooo ooooo

5 ulasan:

Nur Hazlin berkata...

hhoho , lagu ni sedap :D

chokio_nia berkata...

ske lagu ne..cbe cr lagu cinta tak bersyarat-element..bes gak..hehe

Mohd Yusoff berkata...

Element tu local band ker... kalau yer nanti saya cuba cari lagi tu, dapat nanti saya postkan kat sini yer, thanks all coment

Sheila berkata...

salam ..lagi fvr akk nilah lagu buat ring ton mssg kat hp..n kalau bring dgt lagu ni...nice blog

puteri92 berkata...

one of my fav song ;p

Related Posts with Thumbnails